Your search results

Drienerveldweg 90 Enschede

€ 1,100,000 kk
Drienerveldweg 90,
add to favorites
442

De villa is prachtig verscholen in het groen op de grens van Enschede naar Hengelo nabij de UT en het B&S park ligt een riante moderne villa op een kavel van maar liefst 5010 m². De binnenstad binnen handbereik maar toch vrij wonen en heerlijk kunnen genieten van de flora en fauna die deze plek te bieden heeft. Een beekje door de achtertuin, reetjes die langskomen, u kijkt uw ogen uit. Deze woning moet u beslist gezien hebben.

De woning is gelegen aan een rustige woonstraat met alleen toegang voor bestemmingsverkeer en fietsverkeer. Door de opzet van deze groene villawijk en de grootte van de kavel geniet u van maximale vrijheid en privacy met buren op gepaste afstand! Openbaar vervoer bevindt zich in de nabijheid en ook met de auto of fiets bent u zeer vlot in zowel het centrum van Enschede als het centrum van Hengelo. Beide centra samen bieden u nagenoeg alle denkbare voorzieningen. U begeeft zich in het rustgevende groen en tegelijkertijd in het economisch hart van Twente!

De villa
De villa is gebouwd in 1968. In 2000 is er grondig gerenoveerd en in 2008 hebben de huidige bewoners fors uitgebreid en fraai gemoderniseerd. Het resultaat is een prachtige moderne villa voorzien van veel comfort en luxe en bovendien levensloopbestendig! De indeling is als volgt:
Begane grond: Hal met trapopgang, garderobekast, gastentoilet, trapkast en meterkast; Living met een mooie lichtinval en veel ruimte voor zowel een grote eethoek als voor een prachtige zithoek. De ruimte is v.v. een passende schouw met gashaard. Op 2 plekken zijn er tuindeuren naar de terrassen en veranda welke een prachtig uitzicht bieden over de fraaie tuin; De veranda heeft een overkapping met luxe lichtstraat en de vloer is voorzien van hetzelfde graniet als in de living waardoor het een prachtig geheel vormt; Open keuken met een inbouwkeuken voorzien van een granieten aanrechtblad met diverse apparatuur; Masterbedroom met ensuite een fraaie badkamer. De masterbedroom is voorzien van airco. De badkamer is zeer luxe en compleet uitgevoerd. U treft hier een dubbele wastafel, dubbele douche en toilet aan, tevens is er een inbouwkastenwand t.b.v. uw garderobe; Bijkeuken welke bereikbaar is vanuit de keuken en v.v. inbouwkasten, een vriezer, een aanrechtblok met spoelbak en wasmachine- en drogeraansluiting. Tevens is hier de achterentree; Garage/berging welke inpandig is en bereikbaar is vanuit de bijkeuken. Hierin is een grote koelcel geplaatst voor levensmiddelen, daarnaast is er een trapopgang naar een ruime zolder met balkon welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is, een bergkast en een kast met de technische installatie;
Verdieping: Overloop; Ruime slaapkamer voorzien van airco en aansluitend een badkamer voorzien van stoomdouche, wastafel en toilet; 3 keurige slaapkamers; 3e Badkamer welke voorzien is van een douche, wastafel, toilet en elektrische vloerverwarming.

Bijgebouwen
Op de kavel zijn enkele bijgebouwen.
Een schuur welke is opgetrokken uit een gemetselde stenenvoet met daarop houten gevelelementen. Het gebouw is opgedeeld in 3 gedeelten waaronder een opslagruimte en 2 separate paardenstallen welke thans niet meer als zodanig in gebruik zijn. Aan de achterzijde van het bijgebouw bevindt zich nog een opslagruimte. De oppervlakte van het bijgebouw is 45m².
Een vrijstaand kippenhok met ruime ren maakt het mogelijk dat uw ontbijt kan worden opgediend met een kakelvers ei van eigen kippentoom.

Erfinrichting
Het perceel is vanaf de Drienerveldweg bereikbaar middels een elektrisch bedienbaar toegangshek. Een oprijlaan voorzien van grint leidt u naar de woning.
Uw auto’s zijn te stallen onder de ruime carport (3 plekken) waaronder ook een aansluiting voor een elektrische auto. De tuin is prachtig aangelegd met ruime gazons, een levendige vijver met koikarpers, terrasjes op meerdere plekken en natuurlijke beplanting met taxus, rododendrons, wilgen, eiken en beuken. Een bos passend in de landelijke omgeving dient als afscheiding tussen de kavel en de omliggende percelen. Achter de woning ligt de Drienerbeek, welke fraai meandert over het perceel. Tevens ligt er een grote natuurvijver welke onderhouden wordt door het waterschap. De ligging van de kavel en het omliggende bos brengen diverse diersoorten met zich mee. Met regelmaat komt er een ree langs welke stand houdt bij de beek. Momenten van puur geluk en een genot om naar te kijken.
De aanwezigheid van het bijgebouw met paardenstallen maakt het mogelijk om paarden te houden. Het gazon is eventueel geschikt tot het creëren van een weide. In de omgeving zijn diverse uitrijmogelijkheden voor een heerlijke trip te paard.

Address: Drienerveldweg 90
City:
Zip: 7522 PE
Country: Netherlands
Property Id: 22453
Price: € 1,100,000 kk
Property Size: 5,010 m2
Property Lot Size: 274 m2
Rooms: 6
Bedrooms: 5
Bathrooms: 2
: Array
Floors: 2
Year Built: 1968
backyard
balcony
fenced yard
fireplace
forecourt
garage
gas heater
sprinklers
tree view

Kromhof Pullen

Head office
085 273 28 00
info@kromhofpullen.nl

Contact Me